detector.media
28.09.2014 12:31
Британський міністр подав у відставку після публікації його відвертих знімків у ЗМІ
Британський міністр подав у відставку після публікації його відвертих знімків у ЗМІ

Британський міністр, член парламенту від консервативної партії з 2005-го року Брукс Ньюмарк (Brooks Newmark) оголосив про свою відставку. Про це з посиланням на Sunday Mirror повідомляє AFP.

 

Несподівану заяву пан Ньюмарк зробив після того, як в інтернет потрапили його відверті світлини.

 

Це сталося завдяки хитрощам репортера, якому під час приватної бесіди у соціальній мережі вдалося розговорити міністра, представившись 20-річною співробітницею піар-відділу Консервативної партії Софі Уіттемс. Їй пан Ньюмарк адресував свої приватні знімки - у відповідь на відверті світлини дівчини, які репортер завантажував з інтернету та надсилав пану Ньюмарку.

 

Після цього міністр запропонував репортеру-«Софі» зустрітися під час останньої перед виборами конференції консервативної партії. Журналіст назвався своїм справжнім ім'ям та анонсував репортаж за матеріалами свого листування з Бруксом Ньюмарком.

 

 


Міністру 56. Він одружений та має п'ятьох дітей. Пан Ньюмарк - засновник руху Women2Win, учасники якого відстоюють права жінок у парламенті.

 

Прем'єр-міністр Девід Камерон прийняв прохання про відставку Брукса Ньюмарка. Разом з тим, відзначає AFP, таке рішення стало для нього відчутним ударом після недавнього переходу ще одного члена Консервативної партії Марка Реклесса у Партію незалежності.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.mirror.co.uk

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY