detector.media
26.09.2014 11:41
30 вересня - вечір фотографії «Український конфлікт в об’єктиві» за ініціативи видання Bird in Flight
30 вересня - вечір фотографії «Український конфлікт в об’єктиві» за ініціативи видання Bird in Flight

30 вересня о 19.00 інтернет-видання про мистецтво фотографії Bird in Flight разом з фотобанком Depositphotos проведуть вечір фотографії за участю американського фоторепортера Брендана Хоффмана та українських фотографів Еміне Зіятдінової, Романа Пилипея та Анастасії Власової. Про це повідомив піар-відділ видання.

 

«Фотографи, які знімали конфлікт у Східній Україні та Криму, поділяться досвідом та навичками роботи в екстремальних умовах. Брендан Хоффман, Анастасія Власова і Роман Пилипей покажуть і прокоментують фотографії, зроблені в зоні АТО, а Еміне Зіятдінова представить свою фотоісторію про життя кримських татар на окупованому півострові», - зазначається в анонсі.

 

Захід матиме формат «photo night» - поєднання презентації робіт та спілкування зі слухачами.

 

Брендан Хоффман - американський документальний фотограф. Працює в східній Європі. У 2014 році висвітлював кризу в Україні для видань The Washington Post і Newsweek. Його роботи публікувалися в TIME, New York Times, Wall Street Journal та інших виданнях. Володар нагород Pictures of the Year International, American Photography 29, the White House News Photographers Association та інших.


Еміне Зіятдінова - український документальний фотограф. Її основна тема- імміграція та етнічні меншини. Фотоісторії автора про російських мігрантів в Нью-Йорку і про кримських татар у Україні публікувалися в New York Times Lens blog, Tyzden, CNN photo Blog, Anthropology Now, Human Science magazine In Transit.

 

Роман Пилипей - український фотожурналіст. Останні півроку провів на фронті в Східній Україні, знімаючи для EPA (European Photoagency). Його фотографії видавалися в виданнях Stern, The Washington Post, Spigel, The New York Times, The Los Angeles Times та інших.


Анастасія Власова - фотокореспондент KyivPost, Україна. Також працює стрингером для EPA. Знімала на Майдані, в Криму та на Cході України.

 

Підтвердити участь можна на сторінці фотовечора в Facebook. Контактна інформація:Сергій Колосков, PR-менеджер, bird@depositphotos.com, 098 113 04 49.

 

Нагадаємо, українські теле- та фотокореспонденти неодноразово заявляли про те, що військові командири перешкоджають їхній професійній роботі в зоні бойових дій на сході України.

 

У липні після катастрофи збитого на Донбасі малайзійського літака Boeing 777 видання Bird in flight опублікували думки фотографів, які працювали на місці падіння лайнера, у матеріалі «За чертой: Как снимать смерть».

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY