detector.media
25.09.2014 12:47
Перший національний покаже фільм «Контакт» Мустафи Найєма і Богдана Кутєпова
Перший національний покаже фільм «Контакт» Мустафи Найєма і Богдана Кутєпова

28 вересня Перший національний покаже документальний фільм журналістів «Громадського ТБ» Мустафи Найєма і Богдана Кутєпова  «Контакт», який був знятий у зоні АТО і на території, контрольованій бойовиками «ДНР». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефір о 22.10.

 

Документальний фільм присвячено тим, хто працює над визволенням українців, що потрапили у полон до сепаратистів. 

 

«Журналісти Богдан Кутєпов і Мустафа Найєм провели добу з Офіцерським корпусом і побували в самому серці сепаратистів - у Донецьку. І зняли фільм, героями якого стали різні люди - ті, кого поділено на "своїх" і "чужих". Думки, емоції, погляди... Тих, хто перебуває по той бік фронту, тих, хто домовляється про обмін полоненими, тих, хто визволяв і кого визволяли з полону. У дні війни на сході України нейтральну зону між окопами періодично на великій швидкості перетинає самотня колона автомобілів з блакитними зірками Офіцерського корпусу. Вони - надія на порятунок для полонених по обидві сторони фронту», - анонсує телеканал.

 

Вперше документальний фільм «Контакт» був показаний 15 вересня о 20.00 на «Громадському ТБ».

 

З 28 липня Перший національний почав показ документального циклу «Схід», створеного журналістами «Громадьского ТБ» Мустафою Найємом і Богданом Кутєповим.

 

 

Нагадаємо, директор кінотеатру «Жовтень» Людмила Горделадзе хоче об'єднати стрічки «Війна за свій рахунок» Леоніда Кантера і Івана Яснія та «Контакт» Мустафи Найєма і Богдана Кутєпова у альманах «Українська кіноправда» для кінопрокату.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY