detector.media
24.09.2014 17:03
В Криму на реєстрацію в Роскомнагляді подали тільки 1% ЗМІ
В Криму на реєстрацію в Роскомнагляді подали тільки 1% ЗМІ

На реєстрацію в Роскомнагляд подали документи лише  42  кримських засоби масової інформації в той час, коли в українських органах півострова було зареєстровано 3121 медіа. Про це сьогодні, 24 вересня, заявив голова Роскомнагляду Олександр Жаров, повідомляє видання «15 хвилин» з посиланням на «Кримінформ».

 

«Це дуже мало, близько одного відсотка. До кінця перехідного періоду лишається три місяці, тому ми закликаємо потурбуватися про реєстрацію зараз. Нас дуже хвилює питання з реєстрацією ЗМІ в Криму», - сказав пан Жаров.

 

Голова Роскомнагляду також звернув увагу на те, що 47 телекомпаніям та 59 радіокомпаніям в Криму та Севастополі, окрім реєстрації в Роскомнагляді, потрібно пройти процес ліцензування.

 

При реєстрації до 1 січня 2015 року з кримських ЗМІ, зазначив пан Жаров, не стягуватиметься мито, яке зазвичай сплачують російські ЗМІ.

 

Нагадаємо, сьогодні, 24 вересня, на адресу керівництва кримськотатарського телеканалу ATR у Сімферополі (Крим) надійшов лист з російського Центру протидії екстремізму, ініційований зверненням Роскомнагляду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY