detector.media
23.09.2014 14:09
Колеги збирають кошти на тепловізор для запорізького журналіста Володимира Москаленка, який воює в АТО
Колеги збирають кошти на тепловізор для запорізького журналіста Володимира Москаленка, який воює в АТО

Запорізькі журналісти збирають кошти на тепловізор для Першого батальйону територіальної оборони, у якому служить добровольцем запорізький журналіст газети «Миг» Володимир Москаленко. Про це у Facebook повідомив журналіст запорізької газети «Правда» Максим Щербина.

 

Володимир Москаленко - відомий у Запоріжжі журналіст, працював політичним оглядачем у газеті «Миг», викладав на факультеті журналістики класичного приватного університету, в серпні він вирушив добровольцем в АТО.

 

Тепловізор потрібен терміново, тому що найближчим часом батальйон відправляють на Донбас, а крім того техніка щодня дорожчає через зростання курсу долара. Американський тепловізор коштує 3,2 тис. доларів, більш якісний білоруський - близько 5,5 тисяч доларів.

 

Гроші на тепловізор для батальйону Володимира Москаленка збирає безпосередньо Максим Щербина. Кошти можна перерахувати за такими реквізитами:

Гривнева карта «Приватбанку» - 6762 4626 8067 3420

Отримувач - Щербина Максим Васильович

Рахунок відкрито спеціально з метою збору коштів, тому призначення переказу вказувати не обов'язково.

 

Особисто передати гроші можна з 10:00 до 18:00 в редакції газети «Правда» (вулиця Панфіловців, 23), контактний телефон - 063-366-07-43.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY