detector.media
23.09.2014 12:57
Культовий американський серіал «Справжній детектив» стартує на НТН 29 вересня
Культовий американський серіал «Справжній детектив» стартує на НТН 29 вересня

29 вересня на телеканалі НТН починається показ найуспішнішого за останні чотири роки серіалу американського кабельного каналу HBO «Справжній детектив» з Меттью Макконахі і Вуді Харрельсоном в головних ролях. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Епізоди серіалу виходитимуть з понеділка по четвер о 23.45.

 

Надзвичайну успішність серіалу забезпечили сценарій Ніка Піццолатто  і  акторський дует Меттью Макконахі і Вуді Харрельсона. «Я погодився зіграти в "Справжньому детективі" ще до того, як НВО взявся за зйомки ... Настільки вразив мене сценарій. Сьогодні це одна з кращих драм на телебаченні навіть порівняно з повнометражним кіно. "Справжній детектив" - це як фільм на 450 сторінок...», - сказав Меттью Макконахі.



Серіал став володарем премій EMMYS-2014 за кращу режисерську роботу над драматичним серіалом, а також Critics 'Choice Television Awards-2014 (премія Асоціації телевізійних критиків) в категоріях «Кращий фільм або міні-серіал» і «Кращий драматичний актор» (Меттью Макконахі).

 

Перший сезон серіалу включає в себе вісім епізодів, тривалість кожного - 60 хвилин.

 

Нагадаємо, у новому осінньому сезоні канал НТН анонсував чотири прем'єри серіалів-детективів, які отримали визнання та нагороди найпрестижніших світових телепремій - «Демони Да Вінчі», «Справжній детектив», «Без обмежень», «Криміналісти: мислити як злочинець».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY