detector.media
19.09.2014 12:35
Film.ua завершить документальну стрічку про «Океан Ельзи» до весни 2015-го
Film.ua завершить документальну стрічку про «Океан Ельзи» до весни 2015-го

Повнометражний документальний кінофільм про рок-гурт «Океан Ельзи» має вийти в український кінопрокат навесні 2015-го року. Про це розповів власник Film.ua Group  Сергій Созановський під час лекції «Побудувати Голлівуд на Троєщині», що відбулася 17 вересня в рамках Kiev Media Week.

 

Як писала «Детектор медіа», про зйомки фільму стало відомо у червні цього року. Режисером виступив відомий документаліст Сергій Буковський. Оператор-постановник - Сергій Михальчук, звукооператором є Сергій Степанський.

 

За даними Film.ua, основою фільму стануть унікальні зйомки концертів ювілейного всеукраїнського туру групи в шести містах країни: емоції сотень тисяч глядачів, робота музикантів, бекстедйж, репетиції, саундчеки. Також до фільм увійдуть архіви, зібрані гуртом за два десятиліття існування, а також інтерв'ю з музикантами.

 

Створено ефірну версію масштабного київського концерту гурту, який відбувся 21 червня на НСК «Олімпійський». Для концертних зйомок в Києві залучили відомого британського оператора-постановника Енді Хорнера.  У виробництві цього проекту Film.ua звертається до найсучасніших технологій операторської зйомки - найпотужнішої в Україні пересувної телевізійної станції, телескопічних кранів, радіокерованих гелікоптерів, автономних точок зйомки TimeLapse-технології. У запису було звуку задіяно нову технологію для максимального залучення глядача в атмосферу живого концерту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY