detector.media
18.09.2014 13:00
В Україні започатковано інтернет-видання про сучасне мистецтво та культуру IZIN
В Україні започатковано інтернет-видання про сучасне мистецтво та культуру IZIN

17 вересня в Україні розпочав роботу новий онлайн-проект IZIN. Як повідомляється на сайті, інтернет-видання присвячено сучасному мистецтву та культурі як способу життя.

 

Проект є некомерційним, його контент складатимуть теоретичні статті, інтерв'ю, есеї, огляди, літературні твори, біографічні дані творчих агентів, кураторські тексти, а також знайдені художні текстові матеріали (листів, нотаток, дружніх привітань тощо).

 

Як зазначається на сайті IZIN, головний принцип наповнення журналу - генерування контенту самими читачами або героями матеріалів.

 

Сайт IZIN оновлюється щотижня. Тексти видання публікуються українською, російською та англійською мовами. Редакторкою видання є Ася Баздирєва.

 

Видання IZIN виникло на базі Платформи культурніх ініціатив «Ізоляція»  як продовження серії тематичних видань IZO (2012-2013, редактор - Антон Корабльов, дизайн та верстка - Дмитро Сергеєв). Проект є медійнім продуктом діяльності платформи і напряму співпрацює з художниками, режисерами, літераторами, дизайнерами, фотографами, кураторами та іншими діячами культури, які були учасниками чи гостями інституції на різних етапах її активності. Утім, IZIN не обмежується цим і цікавиться самими різними чинниками формування культурного середовища в Україні та світі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY