detector.media
17.09.2014 19:21
Сайт російського телеканалу Russia Today надпотужно атакували хакери
Сайт російського телеканалу Russia Today надпотужно атакували хакери

Сьогодні, 17 вересня, сайт російського телеканалу RT (Russia Today) піддався найпотужнішій DDоS-атаці за всю історію свого існування. Про це повідомляє російське інформагентство «РИА Новости» з посиланням на прес-службу телеканалу.

 

«Потужність DDoS-атаки типу UDP-flood на сайт RT досягала 10 Гбіт/сек. Завдяки надійному технічному захисту сайту rt.com був недоступний лише кілька хвилин, проте при цьому DDoS-атака продовжувалася», - йдеться в повідомленні.

 

За даними прес-служби, сайт rt.com піддавався DDoS-атакам неодноразово. Одна з найпотужніших хакерських атак сталася 18 лютого. Роботу сайту RT англійською мовою вдалося відновити лише через шість годин після початку атаки. В серпні 2012 року сайти телеканалів RT англійською та іспанською мовами також піддалися атаці. Тоді відповідальність взяла на себе хакерська група AntiLeaks, виступаюча проти проекту WikiLeaks Джуліана Ассанжа.

 

Нагадаємо, у липні виконавчий директор російського холдингу News Media і глава телеканалу LifeNews Ашот Габрелянов заявив, що всі ресурси компанії, включаючи сайт газети «Известия», піддаються потужній DDoS-атаці з України.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY