detector.media
15.09.2014 18:16
На YouTube заблоковано сторінку російського телеканалу LifeNews
На YouTube заблоковано сторінку російського телеканалу LifeNews

Адміністрація відеохостингу  YouTube заблокувала сторінку російського пропагандистського телеканалу LifeNews. Про це повідомляє «Новое время».

 

О 17.00 15 вересня сторінка телеканалу на відеохостингу була недоступна. При спробі зайти на сторінку показувалось повідомлення про блокування профілю. У якості підстави зазначено, що «ім'я користувача lifenewsru видалено через неодноразове отримання претензій від третіх сторін».

 

Водночас багато сюжетів російського каналу LifeNews можна переглянути на сторінках інших користувачів - наприклад, Івана Грешнікова.

 

Нагадаємо, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення офіційно повідомила про заборону ретрансляції 15-ти російських каналів і надала їх перелік. На території України, відповідно до рішень Національної ради й ухвал Окружного адміністративного суду міста Києва, в ефірних і кабельних мережах заборонено ретрансляцію 15-ти російських каналів: «Первый канал. Всемирная сеть»; «РТР-Планета»; «НТВ-Мир»; «Россия-24»; «TVCI»; «Россия-1»; НТВ; ТНТ; «Петербург-5»; «Звезда»; «РЕН-ТВ»; «РБК-ТВ»; LifeNews; Russia Today; «История».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY