detector.media
14.09.2014 18:25
В Україні розпочинаються зйомки стрічки «Максим Оса» із бюджетом понад 63 млн грн
В Україні розпочинаються зйомки стрічки «Максим Оса» із бюджетом понад 63 млн грн

В Україні у вересні стартують зйомки стрічки «Максим Оса» за коміксами Ігоря Баранька. Про це з посиланням на інформацією кастинг-агентства Cinema Kiev повідомляє Bezkino.

 

Сам комікс «Максим Оса. Людина з того світу» присмачений гумором, екшн-сценами, великою кількістю горілки, еротикою й містикою. Головним героєм стрічки, за даними Bezkino, виступає - козак-відлюдник, місце проживання якого - Січ. Звідти його і посилають розслідувати вбивство, що сталося в будинку пана Кричевського. Ця історія перебуває в розробці та може зазнати змін.

 

Творці стрічки бачать картину як патріотичну.

 

Режисером виступає Іван Сауткін. 

 

Нині тривають кастинги картини. Очікується, що локаціями для зйомок стануть місцевості в Кам'янець-Подільському та Хотині. Раніше творці картини заявляли, що «Максим Оса» стане нашою відповіддю Гаю Річі і його «Шерлоку Холмсу».

 

Як писала «Детектор медіа», «Максим Оса» - переможець 4-го пітчингу Держкіно. До копродукції залучено Польщу. Повнометражний ігровий фільм  виробляється «Кіностудією дитячих та юнацьких фільмів ім. Ханжонкова». Загальний бюджет складає 63, 334 млн грн. Частка держфінансування -19 млн грн.

 

Нагадаємо, підрядником Кіностудії Ханжонкова виступила компанія «Директорія кіно». Переговори щодо фінансування фільму велися із представниками телеканалів. Розглядалася також участь у фінансуванні стрічок компаній Postmodern та Film.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY