detector.media
11.09.2014 20:20
Нацрада звернеться до суду щодо анулювання ліцензії «Меню-TV»
Нацрада звернеться до суду щодо анулювання ліцензії «Меню-TV»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила друге попередження ТОВ «Ілоніт-ТВ» (супутниковий телеканал «Меню-TV», що належить UMH Group Сергія Курченка) у зв'язку з відсутністю мовлення і звернеться до суду щодо анулювання ліцензії. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 11 вересня.

 

21 серпня Нацрада оголосила компанії перше попередження і дала два тижні на виправлення порушень. 2 вересня компанія звернулася до Нацради з листом, у якому повідомила про неможливість відновлення сигналу у зв'язку з браком коштів і про наміри відновити мовлення до кінця 2014 року.

 

Представник компанії на засіданні Нацради 11 вересня повідомив, що на 10 жовтня призначено збори засновників, де буде прийнято рішення або про залучення інвестицій, або про звернення до Нацради із заявою про анулювання ліцензії.

 

Однак Нацрада вирішила, що же давала компанії достатньо часу на ухвалення рішення, тому оголосила повторне попередження та протягом місяця звернеться до суду з позовом про анулювання ліцензії.

 

Нагадаємо, раніше інтернет-видання «Дуся» повідомило, що медіахолдинг UMH Group Сергія Курченка вирішив закрити свій телеканал «Меню-TV».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY