detector.media
11.09.2014 14:39
ТСН презентує на Форумі видавців у Львові спецпроект до річниці Євромайдану
ТСН презентує на Форумі видавців у Львові спецпроект до річниці Євромайдану

Телевізійна служба новин (ТСН) каналу «1+1» презентуватиме мультимедіапроект «94 дні. Євромайдан очима ТСН» в рамках програми «UkrainEUkraine  (революція-війна-культура)» 21-го Форуму видавців у Львові. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«94 дні. Євромайдан очима ТСН» - мультимедіапроект до річниці Євромайдану, що складається з книги, своєрідного підручника історії, що ґрунтується на матеріалах випусків новин ТСН, та з документального інтернет-проекту, у якому день відтворено історію Революції Гідності в фотографіях, спогадах та відео. Презентувати мультимедіапроект будуть екс-шеф-редактор ТСН, нині генеральний продюсер міжнародного телеканалу Ukraine Today Тетяна Пушнова, ведуча ТСН Юлія Бориско, кореспонденти ТСН Олександар Загородний та Наталія Волосацька.

 

«Телевізійні новини живуть недовго - до наступного випуску новин. Проте саме вони найкраще передають дух подій, яким суди лося потрапити до підручників історії», - розповідає ініціатор та головний редактор проекту Тетяна Пушнова.

 

Презентація проекту «94 дні. Євромайдан очима ТСН» відбудеться 12 вересня о 16.00 у Львові в театрі Леся Курбаса.

 

Нагадаємо, колишній шеф-редактор ТСН на каналі «1+1», а нині генеральний продюсер «Ukraine Today» Тетяна Пушнова повідомила, що підготувала книгу про роботу команди ТСН під час Майдану. Книгу, за її словами, презентуватимуть на Львівському форумі видавців у вересні (хоча видання ще не надруковане), а весь проект можна буде побачити уже в листопаді, до річниці Євромайдану.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY