detector.media
11.09.2014 13:58
18 вересня – круглий стіл «Ідеологія українського кіновиробництва» в рамках фестивалю «ГогольFest»
18 вересня – круглий стіл «Ідеологія українського кіновиробництва» в рамках фестивалю «ГогольFest»

18 вересня о 14.00 в рамках фестивалю «ГогольFest» пройде круглий стіл «Ідеологія українського кіновиробництва». Про це повідомляють організатори заходу, представники освітньої програми «Організація українського кінопроцесу».

 

На захід запрошено голову Державного агентства з питань кінематографії Пилипа Іллєнка, першого заступника голови Національної ради з питань телебачення й радіомовлення Ольгу Герасим'юк, директора мережі кінотеатрів «Кінопалац» та компанії B&H Богдана Батруха, дистрибуторів і представників телеканалів.

 

Учасники кіногалузі у форматі «без краваток» обговорять стан вітчизняної кінематографії та її нагальні потреби. Сторони визначатимуть можливі стратегії розвитку кінематографу: від доцільності заборони іноземного контенту до запровадження альтернативних джерел фінансування. 

 

Як писала «Детектор медіа», освітня програма «Організація українського кінопроцесу» започаткована Держкіно та «ГогольFest». Мета - «створити майданчик, на якому молоді кінематографісти могли б отримати прикладні знання та навички для роботи». Частиною програми стане відкриття школи кінопродюсерів, студенти якої отримають не лише теоретичні знання, але й можливість створити нові успішні кінопроекти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY