detector.media
11.09.2014 13:55
12 вересня - майстерклас «Держкіно дає гроші на кіно (?)(!)» в рамках фестивалю «ГогольFest»
12 вересня - майстерклас «Держкіно дає гроші на кіно (?)(!)» в рамках фестивалю «ГогольFest»

12 вересня о 14.00 в рамках фестивалю «ГогольFest» пройде майстерклас «Держкіно дає гроші на кіно (?)(!)». Про це повідомляють організатори заходу, представники освітньої програми «Організація українського кінопроцесу».

 

Учасники - голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко, продюсери Володимир Філіппов, Валентин Васянович й Максим Осадчий.

 

Під час майтеркласу кінодіячі зупиняться на процесі фінансування  стрічок.

 

Представники Держкіно мають висвітлити умови конкурсу (пітчингу), терміни проведення і загальну мету проведення відкритого відбору кінопроектів.

 

Продюсери поділяться своїм успішним досвідом розробки кінопроектів, участі в конкурсі на державне фінансування.

 

Модератори та слухачі в режимі запитання-відповіді мають знайти успішну модель побудови кінопроекту, який може претендувати не лише на державне фінансування, але й залучатиме кошти інвесторів.

 

Як писала «Детектор медіа», освітня програма «Організація українського кінопроцесу» започаткована Держкіно та «ГогольFest». Мета - «створити майданчик, на якому молоді кінематографісти могли б отримати прикладні знання та навички для роботи». Частиною програми стане відкриття школи кінопродюсерів, студенти якої отримають не лише теоретичні знання, але й можливість створити нові успішні кінопроекти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY