detector.media
10.09.2014 14:58
ТСН на каналі «1+1» збільшує кількість випусків до дев’яти на день
ТСН на каналі «1+1» збільшує кількість випусків до дев’яти на день

З 15 вересня збільшується кількість випусків Телевізійної служби новин (ТСН) в ефірі каналу «1+1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Телевізійна служба новин «1+1»  відтепер по буднях готуватиме дев'ять випусків новин на добу. З наступного тижня додасться ще один випуск «ТСН.День» о 12.00. О  цій порі ТСН інформуватиме глядачів про ситуацію в країні  станом на полудень та про розвиток найактуальніших подій. Хронометраж - 15 хвилин. Ведучими денних випусків ТСН стануть Єгор Гордєєв та Марічка Падалко.

 

Канал нагадує, що з 7.00 до 9.00 щопівгодини в ефір виходять  випуски ТСН. Ранок з тими ж ведучими. О 16.45 на глядачів чекає спецвипуск ТСН з Соломією Вітвіцькою. Щовечора  о 19.30 виходить  найтриваліший випуск новин в Україні з Лідією Таран та Наталією Мосейчук, близько опівночі - підсумки  дня в ТСН. Ніч з Юлією Бориско.

 

Нагадуємо, колишній шеф-редактор ТСН на каналі «1+1», а нині генеральний продюсер каналу Ukraine Today Тетяна Пушнова випустить книгу про роботу команди ТСН під час Майдану.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY