detector.media
10.09.2014 11:25
Прем’єра третього сезону реаліті «Один за 100 годин» на каналі «Україна» відбудеться 20 вересня
Прем’єра третього сезону реаліті «Один за 100 годин» на каналі «Україна» відбудеться 20 вересня

20 вересня о 10.00 на каналі «Україна» стартує новий сезон суботнього сімейно-ремонтного мейковер-реаліті «Один за 100 годин».Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ремонт квартири і відносин у новому сезоні належить пройти 13 подружнім парам. Головний принцип реаліті залишається незмінним: у голови сімейства є 100 годин, щоб відремонтувати житло, та заробити в сімейний бюджет 30 тис. гривень.

 

Нагадаємо, ведучою третього сезону сімейно-ремонтного реаліті «Один за 100 годин» телеканалу «Україна» стала психотерапевт Ольга Євланова, яка вестиме реаліті-шоу разом з  архітектором Сергієм Бобаком. Ольга Євланова допомагатиме дружинам поліпшити взаємини у сім'ї, Сергій Бобак навчить чоловіків стати справжніми господарями своїх будинків.

 

«"Один за 100 годин" - для мене більше, ніж робота. Мені подобається, що тут все по-справжньому. Це не придумані персонажі, а справжні люди з їх реальними проблемами. І складні життєві ситуації, в яких кожен учасник, завдяки проекту "Один за 100 годин" може знайти нові рішення.  Нам важливо, щоб "зцілялися" не тільки герої програми, але й глядачі дізнавались актуальну для себе інформацію. Впевнена, що кожен знайде щось корисне», - сказала ведуча «Один за 100 годин».

 

«У третьому сезоні формат вже усталений, тому маємо можливість зосередитись на тонкощах дизайну. Герої - щирі й яскраві, проблеми стосунків різні, але типові. Наша мета - мотивувати героїв вирішувати власні проблеми власноруч. Наш проект стає дедалі більше реаліті про дизайн стосунків у зміненому просторі», - впевнений Сергій Бобак.

 

Нагадаємо, шоу «Один за 100 годин» стартувало на телеканалі «Україна» у вересні минулого року. Це власна розробка продакшну «Теле Про» і продюсерського департаменту каналу «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY