detector.media
09.09.2014 14:07
Поранена в зоні АТО польська журналістка Б’янка Залевська планує повернутися в Україну і просить українців триматися
Поранена в зоні АТО польська журналістка Б’янка Залевська планує повернутися в Україну і просить українців триматися

Польська журналістка, кореспондент телеканалу «Еспресо TV» Б'янка Залевська, яка 27 липня отримала тяжкі травми у зоні проведення АТО на Донбасі, проходить реабілітацію вдома у Варшаві (Польща) і планує повернутися працювати в Україну. Про це вона особисто повідомила «Детектор медіа».

 

«Я зараз проходжу реабілітацію. 20 вересня у мене буде контрольна перевірка, а потім наступний етап реабілітації. Звичайно, мені досі буває дуже боляче. Поки що не бігаю і не танцюю, не можу нахилятися чи піднімати руки вгору...Але найголовніше - я щаслива, що можу ходити», - розповіла вона про своє самопочуття.

 

Також Б'янка Залевська планує повернутися працювати в Україну та продовжити співпрацю з «Еспресо TV» як тільки це стане можливим. «Я вже дуже скучила за Україною та за моїм телеканалом. Я обов'язково повернуся в Україну, як тільки здоров'я мені дозволить, і буду далі співпрацювати з "Еспресо TV"», - написала журналістка у відповідь на запитання «Детектор медіа».

 

Вона також висловила вдячність керівництву телеканалу і засновнику «Еспресо TV» Миколі Княжицькому, який допоміг знайти транспорт для перевезення журналістки на лікування до Польщі. «Вдячна, що всі вони мене чекають та підтримують...Зараз я час від часу знімаю звідси, з Варшави, маленькі сюжети для "Еспресо TV". Також маю сказати, що дуже переживаю за ситуацію в Україні - українці, тримайтесь!», - сказала Б'янка Залевська.

 

Нагадаємо, генеральний директор «Еспресо TV» Катерина Єрмолович нещодавно розповіла «Детектор медіа», що редакція чекає на повернення польської журналістки.

 

Нагадаємо, Б'янці Залевській після отримання тяжких ушкоджень, серед яких вогнепальне поранення та перелом хребта, зробили операцію на ключиці у харківський лікарні. Згодом її відправили літаком на лікування до Варшави.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY