detector.media
08.09.2014 16:23
Film.ua та MRM запускають освітній проект «Film.ua Факультет». Лекції для початківців – безкоштовні (ДОПОВНЕНО)
Film.ua та MRM запускають освітній проект «Film.ua Факультет». Лекції для початківців – безкоштовні (ДОПОВНЕНО)

Film.ua Group і консалтингова компанія «Медіа Ресурси Менеджмент» (MRM) запускають спільний освітній проект у галузі кіно, телебачення та медіа - «Film.ua Факультет». Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

«Film.ua Факультет» - це комплекс освітніх заходів для всіх охочих працювати в кіно, на телебаченні, в медіа. Освітній проект складається з програм для дорослих Skill Bill та програм для дітей Cinema Kids.

 

Лінійка Skill Bill включає курс лекцій і семінарів для професіоналів Skill Bill Pro, курс для початківців Skill Bill Start і «Школу акторської майстерності для дорослих».

 

Cinema Kids представляє освітні програми для дітей (7-15 років): курс акторської майстерності, дитячу школу дубляжу «Так Треба» і програму «Кіноканікули», що дозволяє дітям під час шкільних канікул зняти власний фільм.

 

Більшість навчальних програм для дітей і для дорослих є платними, за винятком Skill Bill Start - ці лекції та семінари для початківців є безкоштовними, уточнили «Детектор медіа» в піар-службі Film.ua.

 

Набір на навчання у «Film.ua Факультет» розпочинається у вересні. Усі заняття проводяться на території кіностудії Film.ua.

 

Окрім тих курсів, які стартують у вересні, планується також сценарна лабораторія та курси фотографії.

 

Проект стартує з лекції медіаексперта, власника Film.ua Group Сергія Созановського «Побудувати Голлівуд на Троєщині», яка відбудеться 17 вересня в рамках форуму Kiev Media Week. Вхід на лекцію безкоштовний за попередньою реєстрацією.

 

За словами пана Созановського, у Film.ua Group накопичився великий багаж знань і досвіду, якими вони готові ділитися з колегами.

 

«Ми, я маю на увазі команду, яка зараз становить кістяк Film.ua Group, навчалися робити бізнес методом проб і помилок. Ми отримували знання власним коштом, часом помилялися. Сьогодні бізнес-модель, за якою працює Film.ua, кардинально відрізняється від тих, за якими працюють великі медіагрупи на нашому ринку. Ми живемо за законами бізнесу, у нас немає «тумбочки» з грошима, і ми витрачаємо і вкладаємо в розвиток лише ті кошти, які самі заробили. Але один у полі не воїн... Цього мало в масштабах індустрії. Тільки коли всі гравці ринку навчаться жити за законами бізнесу, ми зможемо сказати, що в нас є медіаіндустрія, і стати в один ряд з міжнародними партнерами», - пояснив пан Созановський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY