detector.media
08.09.2014 15:37
Радіостанції «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО
Радіостанції «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО
Співвласник радіогрупи Микола Баграєв перерахував річну депутатську зарплатню на спорядження для розвідбатальйону

Цього літа й осені радіостанції групи «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО. Про це йдеться в повідомленні радіогрупи.

 

Влітку радіо Roks та «Русское Радио - Україна» запустили програму «Бойовий привіт» зі словами підтримки для бійців у зоні АТО. У проекті українці зі всієї країни наговорюють на автовідповідач радіостанцій слова підтримки для українських солдат і слова віри в те, що Україна вистоїть і переможе.

 

За словами програмного директора радіо Roks Артема Самойлова, географія програми покриває всю Україну без винятку, а місія радіостанції в даному випадку полягає в тому, аби людям дати можливість звернутися до своїх захисників і в черговий раз упевнити їх у тому, що тут у них міцний тил і в нашому мирному житті ми в них віримо і на них покладаємось.

 

Радіомережа «Хіт ФМ» почала влітку і тепер завершує акцію «Оберіг для бійця». Діти надсилають на радіо свої малюнки, які співробітники «Хіт ФМ» передадуть воїнам у зону АТО. Ведучі ранкового шоу «Хеппі Ранок» на «Хіт ФМ» розповіли, що в одній з розмов з відомим волонтером Олексієм Мочановим дізналися про те, що дитячі малюнки - це чи найцінніша моральна підтримка для українських солдат, і тому вирішили закликати дітей та батьків всієї України долучитись до створення таких оберегів. Кілька сотень малюнків прийшли на «Хіт ФМ» і днями вони вирушать у зону АТО.

 

«У цій ситуації кожен знаходить свій спосіб допомогти і бути корисним, - каже генеральний продюсер «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов. - Скажімо наш співзасновник Микола Баграєв свою річну зарплатню нардепа, а це майже 250 тисяч гривень, витратив на придбання спорядження для 74-го окремого розвідбатальйону. Тому ми чітко розуміємо - ми радіо, ми повинні як можна більше і як можна активніше проводити політику підтримки своїх солдат, ми повинні робити все можливе, щоб вони знали і розуміли - вони життєво-важливі для нас, і радіостанції "ТАВР-Медіа" будуть робити і надалі все можливе для того, щоб у нас була армія і була країна».

 

Раніше всеукраїнська радіомережа «Русское радио - Україна» вирішила витратити 10% рекламних доходів за червень на закупівлю бронежилетів для української армії.

 

Наприкінці липня радіогрупа «ТАВР медіа» збільшила частку інформаційного контенту для мешканців визволених міст Донбасу в середньому на 35%.

 

У серпні радіогрупа «ТАВР медіа» у відповідь на звернення директора департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо України Богдана Червака заявила, що вилучила з ефіру радіостанцій пісні російських співаків, які заявляли про свою антиукраїнську позицію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY