detector.media
05.09.2014 20:19
Фільм «1+1 Production» про Тіну Кароль здобув перемогу на Міжнародному кінофестивалі в США
Фільм «1+1 Production» про Тіну Кароль здобув перемогу на  Міжнародному кінофестивалі в США

Біографічний документальний фільм про українську співачку Тіни Кароль  «Сила любові і голосу», знятий «1+1 Production»,  здобув перемогу на 10-му Міжнародному Кінофестивалі AOF International Film  Festival, який проходив цього року в Каліфорнії (США). Про це повідомляє прес-служба української співачки.

 

Фільм «Сила любові і голосу», який вийшов до Дня закоханих на каналі «1+1», був номінований і здобув перемогу в  номінації «Кращий документальний фільм» (Best Documentary). 

 

«Проект створений за високими європейськими стандартами телевізійного виробництва. Незважаючи на складний жанр - документальний музичний фільм, нам вдалося передати щирість Тіни Кароль, і глядач не міг цього не оцінити. "Хто сходить з дистанції - той нічого не отримує. Це не про нас", - ця цитата з нашого фільму стала моїм життєвим кредо», - розповіла генеральний продюсер «1 + 1 Production» Вікторія Лезіна-Масляна.

 

Церемонія нагородження проходила в Krikorian Theater. В програмі фестивалю брало участь 500 фільмів з різних країн світу.

 

Режисер і актор Мартін Мак-Канн з Ірландії, який представляв свій фільм на кінофестивалі в інтерв'ю сказав, що не «міг би бути більш щасливим, програвши такій неймовірно зворушливою роботі, як фільму "Силу любові і голосу"».

 

Американський актор і переможець премії «За життєві досягнення» Бо Свенсон також прокоментував український фільм про Тіну Кароль: «Коли така краса і талант зустрічаються разом - це вражає і світ, і твою душу!».

 



П'ятиразовий переможець в номінації «Продюсер фільму» Кріссі Хардінг після перегляду стрічки сказала: «Спасибі Богу, що такий красивий документальний фільм Тіни був привезений на цей фестиваль. Він дуже вразив мене, і вплинув на багато питань в мені. Я ніколи не дозволю тепер собі бути в депресії або опустити руки».

 

Тіна Кароль не змогла бути присутньою на фестивалі, але статуетка переможця у вигляді кіно-бабіни незабаром буде доставлена ​​до Києва і передана співачці.

 

 

Нагадаємо, «1+1 Production» і співачка Тіна Кароль зняли спільний документально-музичний фільм про творчий і життєвий шлях виконавиці під назвою «Сила любові та голосу». В ефірі каналу «1+1» фільм вийшов 15 лютого. Над фільмом працювали «1+1 Production», творчий колектив співачки, режисер-постановник Олена Коляденко, балет Freedom і креативний продюсер Олег Боднарчук. Фільм «Сила любові та голосу» складається з концертних номерів Тіни Кароль та документальної історії, зйомки якої тривали понад три місяці.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY