detector.media
05.09.2014 19:43
16 вересня – круглий стіл «Ринок глянцевої преси в Україні: перспективи розвитку, шляхи боротьби з кризою, конвергенція, контент»

16 вересня в рамках міжнародного медіафоруму Kiev Media Week відбудеться круглий стіл на тему: «Ринок глянцевої преси в Україні: перспективи розвитку, шляхи боротьби з кризою, конвергенція, контент».

 

Круглий стіл відбудеться о 16:00 у конференц-залі готелю Radisson Blu (вул. Ярославів Вал 22, Київ).

 

Мета заходу - об'єднати гравців ринку і привернути увагу до питань галузі. Під час круглого столу представники провідних видавничих домів України, а також представники великих рекламодавців і рекламних агентств обговорять гострі питання індустрії, обміняються думками, поділяться досвідом і запропонують свої шляхи виходу з кризи і шляхи розвитку індустрії.

 

Свою участь у події підтвердили представники видавничих будинків: Наталія Бойко, директор з маркетингу UMH publishing; Світлана Смирнова, комерційний директор журналу «Натали» і Тетяна Кузьменко, керівник відділу маркетингу журналу «Натали» (ВД «Бліц-Інформ»); Ана Варава, шеф-редактор «L'Officiel Украина» та Олександр Стряпкін, комерційний директор «L'Officiel Украина» (ВД «Вавілон»); Оксана Оліярчук, комерційний директор ВД «Едіпресс Україна» та Ольга Мотря, директор з реклами ВД «Едіпресс Україна». Також серед експертів круглого столу буде Андрій Ногін, продюсер і партнер продюсерського центру Final Cut Media.

 

Програма круглого столу розбита на три частини:

- Вступна. Установча: Статистика по ринку преси України. Статистика рекламного ринку. Основні тренди і тенденції на ринку преси.

- Дискусія: Чи є глянсова преса індустрією. Шляхи виходу з кризи, приклади успішних рішень. Контент. Маркетинг і просування. Таргетування аудиторії і шляхів доставки контенту. Відносини «рекламодавець - преса»: нові підходи до розміщення, ефективні способи залучення рекламодавців. Конвергенція друкованої преси та нових медіа. Ефективне використання інновацій. Шляхи збереження доходу преси та ін.

- Сесія запитань і відповідей.

 

З програмою заходу можна ознайомитися тут (програма доповнюється).

 

Для того, щоб стати учасниками круглого столу, необхідно надіслати заявку на реєстрацію за адресою olga_n@mrm.ua, у якій потрібно вказати ім'я, прізвище, компанію, яку ви представляєте та посаду. Підтвердження або відхилення акредитації буде надіслано протягом двох днів після її подання. Організатор залишає за собою право на відмову в акредитації без пояснення причин.

 

З усіх додаткових питань, у тому числі з питань акредитації преси, слід звертатися до Ольги Носик +38 044 459 4610 або olga_n@mrm.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY