detector.media
05.09.2014 13:20
У жовтні канал НЛО TV розпочне показ скетчкому про гопників «Сишиш-шоу»
У жовтні канал НЛО TV розпочне показ скетчкому про гопників «Сишиш-шоу»

З жовтня телеканал НЛО TV розпочне показ нового українського скетчкому «Сишиш-шоу», яке виробляє «17 продакшн». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У серіалі розповідатиметься про чотирьох друзів, яким «пощастило» народитися «на районі». «Всі четверо нічим не відрізняються від звичайних представників таких самих райончиків, як і у них - кепка, спортивні штани, насіння і специфічний сленг. У пошуках легкої наживи, наші герої потрапляють в різні місця і ситуації, де події розвиваються зовсім не так, як планують хлопці. В комічні ситуації герої попадають скрізь - у парку, в кінотеатрі, на літньому майданчику, в магазині, музеї, цирку тощо. Не зважаючи на те, що день ці четверо проводять окремо один від одного, ввечері вони збираються у своїй улюбленій альтанці і діляться враженнями», - анонсує проект прес-служба телеканалу.

 

Нагадаємо, НЛО TV також готує до показу другий сезон ситкому «Як гартувався стайл» про важкий шлях до успіху репера Ярмака (виробник - Idea production). Минулого року на телеканалі демонструвався скетчком «Онлайн» про пригоди «білявки» в інтернеті («Гольфстрім продакшн»).

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY