detector.media
05.09.2014 12:44
Концерн РРТ у Докучаєвську на Донеччині відремонтував радіоретрансляційну станцію
Концерн РРТ у Докучаєвську на Донеччині відремонтував радіоретрансляційну станцію

3 вересня у місті Докучаєвську (Донецька область) було відремонтовано радіоретрансляційну станцію і поновлено трансляцію «Українського радіо». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-центрі Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ).

 

Як повідомляв «Укрінформ», учора на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко сказав, що українські зв'язківці 4 вересня відремонтували радіоретрансляційну станцію у місті Докучаєвську та поновили трансляцію одного з українських телеканалів.

 

У своєму коментарі представники прес-центру Концерну РРТ зазначили, що інформація про телеканал не відповідає дійсності, адже згідно технічних можливостей, передавач Докучаєвського радіоцентру здійснює тільки мовлення «Українського радіо» (Перший канал). Трансляцію цього мовника і було відновлено 3 вересня.

 

«На Радіоцентрі Докучаєвськ з 00.30. 26.08 не працює СХ передавач потужністю 40 кВт, програма УР-1 («Українське радіо. Перший канал». - ТК) , частота 0,711 МГц через пошкодження в результаті бойових дій ЛЕП (Лінії електропередач. - ТК). На РЦ Докучаєвськ о 20.30 03.09 відновлено електроживлення», - повідомили у прес-центрі.

 

Територія поширення сигналу з цього передавача охоплює 100-150 кілометрів від міста Докучаєвська, зазначили в Концерні РРТ.

 

Нагадаємо, 3 вересня речник РНБО також заявив, що терористи за підтримки російських окупантів намагаються запустити ретрансляцію російських пропагандистських телеканалів на підконтрольних територіях, в Донецьку запустили у трансляцію дев'яти телеканалів РФ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY