detector.media
04.09.2014 21:14
«Інтер» відновлює вихід політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» з Євгеном Кисельовим
«Інтер» відновлює вихід політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» з Євгеном Кисельовим

Сьогодні, 4 вересня, телеведучий Євген Кисельов повідомив, що суспільно-політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» повертається в ефір каналу «Інтер». Про це телеведучий повідомив у випуски новин «Подробности» на «Інтері».

 

В оновленому вигляді політичне ток-шоу вперше з'явиться 5 вересня.

 

За словами Євгена Кисельова, програма буде виходити в ефір орієнтовно о 20.50-55, одразу після випуску новин. Джерела «Детектор медіа» повідомляють, що допомагатиме вести ток-шоу Олексій Ліхман.

 

Нагадаємо, «Чорне дзеркало» - суспільно-політичне ток-шоу, яке виробляв продакшн «Національні інформаційні системи» (НІС) для телеканалу «Інтер». Постійними ведучими проекту були Євген Кисельов та Ольга Червакова, плюс кілька запрошених журналістів.

 

Було заплановано вихід п'яти випусків проекту - 16, 23, 30 травня, 6 і 13 червня. Також передбачався вихід двох експрес-випусків програми, присвячених підведенню підсумків голосування в першому і другому турах президентських виборів - щопонеділка, 26 травня і 16 червня. Але вже 30 травня, після закінчення виборів Президента України, автори програми завершили її підготовку. Останній випуск у п'ятницю, 30 травня, тривав лише 8 хвилин - у ньому команда повідомила про перерву на літо і попрощалася з глядачами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY