detector.media
04.09.2014 19:00
Нацрада не знайшла порушень у трансляції «Громадського ТБ» і «Шустер live» на Першому національному
Нацрада не знайшла порушень у трансляції «Громадського ТБ» і «Шустер live» на Першому національному

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не знайшла порушень у трансляції «Громадського телебачення» і програм «Шустер live» і «Шустер live. Будні» в ефірі Національної телекомпанії України (Перший національний канал). Тому результати позапланової перевірки НТКУ було взято до відома. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 4 вересня за результатами позапланової перевірки НТКУ.

 

Як встановила перевірка, програми «Громадського ТБ» транслюються в ефірі НТКУ на підставі договору про створення передачі від 13 травня 2014 року між ФОП Ємельянов Антон Ігорович (виконавець) і Національною телекомпанію України (замовник). За умовами угоди, виконавець на замовлення замовника здійснює виробництво передачі під назвою «Громадське ТБ» (загальна кількість випусків -  орієнтовно 184), передає замовнику передачу та права на неї, а замовник оплачує винагороду. Виконавець також передає замовнику виключне право на використання передачі в межах території всіх країн світу.

 

Програми «Шустер live» і «Шустер live. Будні» транслюються в ефірі НТКУ на підставі договору про створення аудіовізуального твору від 6 березня 2014 року між ТОВ «Савік Шустер Студія» (виконавець) і Національною телекомпанію України (замовник). За умовами угоди, виконавець на замовлення замовника здійснює виробництво програми під назвою «Шустер live» та її спеціальної версії під назвою «Шустер live. Будні» (загальна кількість випусків - 159), передає замовнику програму та права на неї, а замовник оплачує винагороду. Виконавець також передає замовнику виключне право на використання програми в межах території всіх країн світу.

 

Нагадаємо, позапланову перевірку НТКУ було призначено 8 серпня на підставі звернень народних депутатів Ігоря Мірошниченка, Олександра Мирного та Андрія Павловського за поданням Генеральної прокуратури України - щодо законності трансляції «Громадського телебачення» і програм «Шустер live» і «Шустер live. Будні» в ефірі Першого національного.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY