detector.media
04.09.2014 16:18
Поранена в зоні АТО польська журналістка Б’янка Залевська готує сюжети для «Еспресо TV» з Польщі
Поранена в зоні АТО польська журналістка Б’янка Залевська готує сюжети для «Еспресо TV» з Польщі

Польська журналістка, кореспондент каналу «Еспресо TV» Б'янка Залевська, яка 27 липня отримала тяжкі травми у зоні проведення АТО, проходить реабілітацію вдома у Варшаві (Польща) та знімає сюжети для телеканалу. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор «Еспресо TV» Катерина Єрмолович.

 

«Б'янка зараз вдома, у Варшаві. Наскільки я знаю, вона вдома на реабілітації. Більше того, вона вже повернулася до роботи - готувала для «ЕспресоTV» коротке бліц-інтерв'ю з сестрою льотчиці Надії Савченко, яка приїздила до Польщі. Також вона знімала для нас невеличкий матеріал про святкування Дня Незалежності України у Варшаві. Ми дуже сподіваємось, що реабілітаційний період не займатиме багато часу, і Б'янка незабаром повернеться. Ми дуже на неї чекаємо - наша співпраця буде продовжуватися», - зазначила пані Єрмолович.

 

Катерина Єрмолович також сказала, що кожні два-три дні листується з журналісткою - Б'янка Залевська пропонує теми, відео, анонси подій у Польщі, які можуть бути цікаві телеканалу.

 

Нагадаємо, Б'янці Залевській після отримання тяжких ушкоджень, серед яких вогнепальне поранення та перелом хребта,  зробили операцію на ключиці у харківський лікарні. Згодом її відправили літаком на лікування до Варшави.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY