detector.media
04.09.2014 13:00
Новини на телеканалі «Культура» виходять з нового студійного павільйону
Новини на телеканалі «Культура» виходять з нового студійного павільйону

1 вересня в ефір ДТРК «Культура» повернувся повноцінний випуск новин, який в новому сезоні знімається в новій студії. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Два роки тому Кабінет міністрів України затвердив план заходів з реалізації Концепції діяльності та розвитку Державної телерадіокомпанії «Культура». Згідно нього передбачалося виконання ремонтних робіт та закупівлю нового телевізійного технологічного обладнання в обсязі 90 млн. грн. протягом 2013-2014 років, а також переїзд ДТРК до телецентру на вул. Мельникова, 42 у Києві.

 

ДТРК «Культура» переїхала до телецентру рік тому, проте тільки зараз телеканалу вдалося забезпечити запис новинних випусків у новому павільйоні, в якому раніше знімалися новини телеканалу «1+1».

 

Більше деталей про нову студію та її можливості прес-служба ДТРК «Культура» пообіцяла надати пізніше, коли будуть остаточно завершені усі технічні роботи з переходу в новий павільйон.

 

 

Нагадаємо, ДТРК «Культура» анонсувала чотири циклові проекти у новому осінньому сезоні «Народна пам'ять, «Україна - єдина родина», «Відлуння історії» та «Позиція». У День українського кіно 13 вересня телеканал покаже біографічну програму «Кіносвіт Юрія Ткаченка» про відомого українського кінорежисера.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY