detector.media
03.09.2014 18:05
Ведучою третього сезону реаліті «Один за 100 годин» на каналі «Україна» стала психотерапевт
Ведучою третього сезону реаліті «Один за 100 годин» на каналі «Україна» стала психотерапевт

Ведучою третього сезону сімейно-ремонтного реаліті «Один за 100 годин» телеканалу «Україна» стала психотерапевт Ольга Євланова. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Вона вестиме реаліті-шоу разом з  архітектором Сергієм Бобаком. «Це мій перший телевізійний досвід як ведучої, тому ще присутня якась "дерев'яність". Але я тут почуваю себе частиною великої дружної команди. І при цьому для мене важливо, щоб співпадали життєві цілі та цінності. З каналом "Україна" вони збігаються», - зазначає нова ведуча.

 

Третій сезон «Один за 100 годин» вийде в ефір в середині вересня.

 

Нагадаємо, шоу «Один за 100 годин» стартувало на телеканалі «Україна» у вересні минулого року. Це власна розробка продакшну «Теле Про» і продюсерського департаменту каналу «Україна». Героями реаліті стають сімейні пари, в яких дружина  тривалий час не може змусити чоловіка зробити ремонт.  Головне завдання учасника - за 100 годин зробити ремонт своєї оселі. Поки чоловік упорядковує матеріальне - ремонтує «сімейне гніздечко» один за 100 годин та заробляє 30 000 гривень, дружина має можливість проаналізувати відносини разом з психологом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY