detector.media
03.09.2014 15:29
«Інтер» повертає в ефір ностальгічну програму «Місце зустрічі» у новому форматі
«Інтер» повертає в ефір ностальгічну програму «Місце зустрічі» у новому форматі

Музично-розважальна, ностальгічна програма за участю відомих у різні виконавців пісень «Місце зустрічі» стартує на телеканалі «Інтер» в новому сезоні. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«У центрі проекту - хіти різних років, улюблені багатьма поколіннями наших глядачів. Пісні, які стали частиною нашого життя, зв'язали десятиліття, і залишилися актуальними дотепер. Звичайно ж, у програмі будуть і сучасні популярні хіти.«Місце зустрічі» дасть можливість телеглядачам ще раз пережити забуті емоції, відчути себе в ті моменти, коли вони були щасливі», - повідомляє прес-служба.

 

Кожен випуск програми матиме окрему тему, таку як «любов, розлука, дружба-почуття, які переживав кожен з нас».

 

З програми «Місце зустрічі» глядачі дізнаються історії створення пісень та епізоди з життя зірок і звичайних людей, пов'язаних з темою кожного випуску. Також програма міститиме гумористичну складову - молоді українськігумористи готуватимуть пародії та кумедні етюди.

 

Виробництвом проекту займається «07 продакшн». Хто вестиме шоу та коли воно стартує, прес-служба телеканалу поки не повідомляє.

 

Нагадаємо, в 2009 році в ефірі телеканалу вже було шоу з такою ж назвою. Тоді «Місце зустрічі» позиціонувалося як  «своєрідний сімейний вечір у колі зірок першої величини», а вели програму Юлія Литвиненко й Георгій Колдун.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY