detector.media
03.09.2014 15:11
Документальний проект «Щастя з пробірки» вийде на «Інтері» в новому сезоні
Документальний проект «Щастя з пробірки» вийде на «Інтері» в новому сезоні

У новому осінньому сезоні телеканал «Інтер» разом з партнером проекту клінікою «Надія» запускають новий документальний проект про штучне запліднення «Щастя з пробірки». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Телеглядачі стануть свідками найбільшого таїнства на Землі - зачаття нового людського життя. Але відбуватиметься все це не в подружній спальні, а «в пробірці». Герої кожного нового епізоду - пара, яка не може зачати дитину природним шляхом. Вони зважилися на штучне запліднення. Лікарі беруться за найскладніші випадки, які здаються безнадійними...Приклад особистих історій та досвіду, який отримали герої програми, можливо, додадуть сил тим, хто вже втратив віру в те, що можуть стати мамою і татом», - повідомляє прес-служба.

 

Автором ідеї та режисером документального проекту стала Софія Чемерис. Автор сценарію Наталія Ковальова. Виробництвом займається «07 продакшн».

 

Нагадаємо, у липні, коли «Інтер» оголосив про початок роботи над проектом, Софія Чемерис зазначала:«Мені дуже зрозумілий стан і горе таких жінок, тому що я сама пройшла через ці випробування. Для мене проект «Інтера» - дуже особистий».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY