detector.media
03.09.2014 14:56
Запорізька ОДТРК залишилася без генерального директора
Запорізька ОДТРК залишилася без генерального директора

Державний комітет телебачення і радіомовлення України не продовжив контракт з генеральним директором Запорізької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) Олександром Коваленко (на фото). Інформацію про відставку гендиректора  Запорізької ОДТРК «Детектор медіа» підтвердив особисто голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

Він повідомив, що ухвалив 2 вересня рішення про непродовження контракту з Олександром Коваленком. Наразі конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора телеканалу «Запоріжжя» не оголошений, але це буде зроблено протягом двох-трьох днів.

 

Як повідомило інтернет-видання «РепортерUA»,  сьогодні Олександр Коваленко попрощається з колективом Запорізької ОДТРК. Водночас, згідно чинного законодавства, він може подавати свої документи на укладення з ним нового контракту.

 

Нагадаємо, нещодавно Запорізька ОДТРК оприлюднила заяву, в якій повідомила, що працівники компанії приєднуються до колег, які наполягають на виключенні з закону «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» мережі ОДТРК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY