detector.media
03.09.2014 11:10
Інформаційною політикою СБУ керуватиме Маркіян Лубківський
Інформаційною політикою СБУ керуватиме Маркіян Лубківський

Дипломат і держслужбовець Маркіян Лубківський керуватиме питаннями інформаційної політики та зв'язків з громадськістю у Службі безпеки України як радник голови СБУ. Він координуватиме сферу комунікацій української спецслужби з вітчизняними ЗМІ та світовою спільнотою, повідомляється на сайті СБУ.

 

«Головним завданням на довіреній мені керівником Служби безпеки України ділянці роботи бачу інформування українських та зарубіжних громадян про роботу СБУ у спільній справі боротьби з агресором, відстоювання нашої територіальної цілісності, незалежності та європейського шляху розвитку. Намагатимемося робити це на сучасних європейських принципах відкритості, об'єктивності та оперативності. Спілкування з мас-медіа і громадськістю буде постійним і системним. Адже перемоги можна досягти лише об'єднаними зусиллями, фаховою і самовідданою працею», - заявив пан Лубківський.

 

Нагадаємо, наразі речником СБУ є Марина Остапенко.

 

Маркіян Лубківський - відомий український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України. Народився 2 вересня 1971 року у Львові.

 

Закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка, працював на дипломатичній роботі у Союзній Республіці Югославія, Республіці Хорватія.

 

Очолював прес-службу МЗС України (2003-2005), був заступником Державного секретаря України, Радником Президента України (2005-2006), за контрактом з УЄФА був директором Турніру Євро-2012 в Україні (2009-2012), очолював оргкомітет «Євробаскет -2015» (2012-2014).

 

Володіє англійською, хорватською, польською, сербською мовами.

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY