detector.media
02.09.2014 20:25
Російський мільярдер Михайло Прохоров відкриє у Криму велике інформагентство
Російський мільярдер Михайло Прохоров відкриє у Криму велике інформагентство

Російський мільярдер, екс-кандидат на пост президента РФ Михайло Прохоров створює в Криму власне інформагентство. Про це повідомляє видання «Новості Севастополя» з посиланням на джерело в створюваному агентстві.

 

За його словами, плани у Михайла Прохорова амбітні - у новому інформагентстві буде трудитися кілька десятків співробітників, які повинні будуть створювати унікальний контент.

 

«У планах вийти на 300 авторських новин на добу. Працюватиме нове ЗМІ цілодобово з нічними черговими журналістами. Відділ новин запропоновано очолити кримському журналісту Олександру Денисенко, а керівником всього інформагентства стане якийсь журналіст з Москви», - зазначив співрозмовник видання.

 

Як відомо, інвестиційна група Михайла Прохорова «ОНЭКСИМ» має намір продати медіахолдинг «РБК». За свій медіабізнес мільярдер хоче отримати понад $250 млн із врахуванням боргу компанії на суму приблизно $227 млн.

 

Нагадаємо, у квітні до Криму приїздив скандальний російський журналіст, телеведучий, генеральнимй директор міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня» Дмитро Кисельов, що мав на меті розвиток на півострові російських ЗМІ - можливості відкриття в республіці мультимедійного прес-центру , а також радіоканалу мережі ВДТРК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY