detector.media
02.09.2014 15:03
До 1 жовтня – подання заявки для участі в тренінгу АУП «Менеджмент та маркетинг газет»
До 1 жовтня – подання заявки для участі в тренінгу АУП «Менеджмент та маркетинг газет»

МБФ «Академія української преси» (АУП)  за підтримки Міністерства закордонних справ ФРН оголошує набір видавців, редакторів та топ-менеджерів друкованих видань для участі в тренінгу «Менеджмент та маркетинг газет», який відбудеться 10-13 жовтня в етно-комплексі «Українське село» (вул. Дмитрівська, 1, с. Бузова, Києво-Святошинський район, Київська область).

 

Під час тренінгу учасники отримають необхідні знання і навички в сфері газетного менеджменту та маркетингу, а саме: газета як продукт, аудиторія видання, бізнес-планування, менеджмент персоналу, менеджмент редакції, рекламний менеджмент, менеджмент поширення, маркетинг. В процесі тренінгу учасники ознайомляться з прикладами ефективного медіа-бізнесу в українській та німецькій пресі.

 

Викладачі: Вернер Д'Інка - видавець газети «Франкфуртер Алльгемайне Цайтунг» (ФРН); Вадим Балицький - директор з розвитку проектів Центру «Видавець&Редактор», медіаконсультант, топ-менеджер, співавтор і розробник інформаційної і графічної моделі провідних українських газетних брендів «Газета по-киевски», «День», «Галицькі контракти», «Всеукраинские ведомости» та інших; Валерій Іванов - президент Академії Української Преси, професор, доктор філологічних наук; Сергій Чернявський - медіатренер, консультант з газетного бізнесу, член Ради директорів Української асоціації видавців періодичної преси, працював директором по маркетингу і збуту в «Газете по-киевски», виконавчим директором «Авизо", керівником друкованих проектів в видавництві «Інфотера».

 

Організатори беруть на себе витрати на проїзд, харчування та перебування учасників.

 

Програма та анкета розміщені на веб-сторінці АУП - http://www.aup.com.ua/

 

Заповнити анкету можна тут. Надіслати анкету необхідно до 1 жовтня.

 

Контактна особа: Андрій Коваленко, координатор проектів АУП, телефон: 095-418-55-37,
електронна пошта: a.kovalenko@aup.com.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY