detector.media
02.09.2014 13:14
Восени ТЕТ покаже нове реаліті «Любов онлайн» та ситком «Одного разу під Полтавою»
Восени ТЕТ покаже нове реаліті «Любов онлайн» та ситком «Одного разу під Полтавою»

Продакшн-компанія Олексія Гончаренко Friends Production знімає для телеканалу ТЕТ романтичне реаліті-шоу «Любов онлайн», наразі тривають кастинги учасників. Студія «Квартал 95» готує для каналу новий ситком «Одного разу під Полтавою». Про це повідомляє прес-служба телеканалу ТЕТ.

 

Героями нового реаліті-шоу «Любов онлайн» стануть закохані,які живуть у різних країнах і ніколи не бачилися особисто. Творці шоу допоможуть  їм зустрітися у реальності, аби перевірити почуття.

 

Наразі продовжується пошук героїв проекту. «Твоя кохана людина живе за кордоном? Ви ніколи не бачились у реальному житті? Ти впевнений, що немає нічого реальнішого, ніж ваш віртуальний роман і всіх смайлів не вистачить, щоб описати ваші почуття? Візьми участь у новому проекті телеканалу ТЕТ і перевір свої почуття. Разом з нашою знімальною группою ти вирушиш назустріч своєму коханню, адже справжня любов варта того, щоб вирушити за нею на інший кінець світу», - повідомляється на сайті телеканалу ТЕТ.

 

Для того, щоб взяти участь у кастингу, потрібно заповнити анкету на сайті каналу.

 

Також восени глядачі зможуть побачити на ТЕТ новий ситком «Одного разу під Полтавою». Проект стане спін-оффом (автономним продовженням) історії героїв полтавського скетчу з проекту «Країна У». Його виробництвом займається студія «Квартал 95».

 

Дати старту цих проектів в ефірі ТЕТ поки не повідомляються.

 

Нагадаємо,  в ефірі телеканалу ТЕТ стартував третій сезон скетчкому «Країна У» виробництва «Студії квартал 95». Також вже в ефірі те каналу - другий сезон реаліті «Панянка-селянка», який знімає Friends Production.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY