detector.media
«Телекритика»
04.09.2014 14:38
Завершився чат з Ігорем Розкладаєм та Оленою Голуб
Завершився чат з Ігорем Розкладаєм та Оленою Голуб
Тема - «Робота журналіста у передвиборний період»

4 вересня о 15.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю медіаюриста Інституту медіа права Ігоря Розкладая та медіаексперта Інституту масової інформації Олени Голуб на тему: «Робота журналіста у передвиборний період»

 

До обговорення пропонуються питання: нюанси виборчого законодавства, які повинні знати журналісти під час висвітлення перебігу позачергових парламентських виборів, що відбудуться 26 жовтня 2014 року; дотримання журналістських стандартів під час виборчої кампанії та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Ігор Розкладай - юрист Інституту медіа права, магістр права (Національний університет «Києво-Могилянська академія»). Член Незалежної експертної ради з питань діяльності мас-медіа під час виборів 2007 року.

 

Представник колективного члену у громадській раді при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Автор публікацій з проблематики інформаційного та медіа права, зокрема проблеми становлення цифрового мовлення, захисту персональних даних, органів, що опікуються інформаційною сферою.

 

Хобі: генеалогія, орнітологія, історія, postcrossing.

 

Олена Голуб - медіаексперт, керівник відділу моніторингу журналістських стандартів та джинси Інституту масової інформації.

 

З 2005 року - помічниця керівника НГО «Міжнародний інститут демократії».

 

Червень 2006 - жовтень 2007 - координатор проекту «Престижна журналістська практика» в рамках співпраці офісу ОБСЄ в Україні та Інституту масової інформації.

 

З 2007 року - експерт Інституту масової інформації з питань дотримання друкованими та інтернет-ЗМІ журналістських стандартів та виявлення матеріалів з ознаками замовлення.

 

З 2012 року - керівник відділу моніторингів джинси та журналістських стандартів ІМІ.

 

Розробила серію методологій моніторингу ЗМІ на предмет дотримання ними журналістських стандартів, в тому числі гендерного балансу, та виявлення замовних матеріалів.

 

Отримала «Відзнаку гендерної рівності-2013» від Жіночого правозахисного центру «Ла Страда Україна» та Інформаційно-консультативного жіночого центру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY