detector.media
30.08.2014 19:44
Засновник газети «Псковская губерния» пов’язує своє побиття з розслідуванням смертей російських десантників
Засновник газети «Псковская губерния» пов’язує своє побиття з розслідуванням смертей російських десантників

Депутат обласних зборів Псковської області від партії «Яблоко» (РФ), засновник газети «Псковская губерния» Лев Шлосберг упевнений, що напад на нього, який стався 29 серпня, пов'язаний з розслідуванням загибелі псковських десантників. Про це повідомляє російський телеканал «Дождь».

 

Відповідаючи на запитання, чи пов'язує він напад з публікацією газети про похорон десантників, Лев Шлосберг сказав: «Так, безумовно».

 

Водночас т.в.о. губернатора Псковської області Андрій Турчак вимагає ретельного розслідування нападу на Лева Шлосберга і звернувся до начальника регіонального УМВС з проханням приставити до депутата цілодобову охорону.

 

Зараз постраждалий дає свідчення. Затриманих за підозрою у нападі на депутата  відпустили - свідки заявили, що це не ті люди.

 

На початку тижня заснована Левом Шлосбергом газета першою в Росії опублікувала кілька матеріалів, один з яких про закритий похорон двох військовослужбовців 76-ої гвардійської штурмової десантної дивізії у Псковській області, які ймовірно загинули на території України.

 

29 серпня близько 22.00 на Лева Шлосберга напали біля його будинку. За словами дружини депутата, у нього струс мозку, перелом носа, гематоми на обличчі й тілі, а також інші травми.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY