detector.media
30.08.2014 12:57
Учасники Київської книжкової виставки і НСЖУ почали збирати Бібліотечку для Донбасу
Учасники Київської книжкової виставки і НСЖУ почали збирати Бібліотечку для Донбасу

Голова Держкомтелерадіо України Олег Наливайко оголосив, що за ініціативи уповноваженої Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донбасі Ірини Геращенко розпочато акцію із збору книг та формування Бібліотечки для Донбасу. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Акція розпочалась під час роботи Київської міжнародної книжкової виставки, що стартувала 28 серпня, і триватиме після виставки, отже кожен бажаючий може долучитись до неї.

 

До акції долучилась також Національна спілка журналістів України (НСЖУ). «НСЖУ звертається до видавців, журналістів та авторів з проханням передавати книжки для Донбасу, щоб кожен міг не словом а ділом долучитися до важливої справи», - закликав перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко.

 

Нагадаємо, 28-30 серпня проходить Київська книжкова виставка, організатором якої є Держкомтелерадіо України. Виставка проходить на відкритому майданчику на Хрещатику біля будівлі Київської міської держадміністрації (КМДА). До участі у виставці запрошені видавці з усіх регіонів України, які представлять  новинки дитячої, художньої, науково-популярної літератури. Почесним гостем виставки став відомий письменник-правозахисник, лауреат премії ім. А.Д. Сахарова «За гражданское мужество писателя» Володимир Войнович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY