detector.media
29.08.2014 13:30
Гомонай звільнилася з «Інтера», бо не згодна працювати в одному ефірі з Даугуле
Гомонай звільнилася з «Інтера», бо не згодна працювати в одному ефірі з Даугуле

Ведуча Ганна Гомонай звільнилася з телеканалу «Інтер», оскільки не згодна з тим, що в ранковому ефірі буде працювати колишня ведуча «Подробностей» Анастасія Даугуле. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа» особисто.

 

За її словами, повернення в ефір людини, яку колеги розмістили на Дошці журналістської ганьби за маніпуляції і брехню під час трагічних подій на Майдані, дискредитує програму.

 

Нагадаємо, як писала «Дуся», заради працевлаштування Анастасії Даугуле було звільнено незмінну ведучу «Ранку з "Інтером"» Дарину Капустян. Зі слів Ганни Гомонай, це рішення керівництва стало для неї дуже неприємною несподіванкою.

 

«Це було неймовірно важке рішення, - коментує пані Гомонай своє звільнення з «Інтера». - "Ранок" - це три чудові роки мого життя. Це світло, позитив і улюблена Команда. Цей успішний проект, створений Мариною Валентюк, вже три роки має незмінно високі показники. Тому раптове звільнення моєї колеги Даші Капустян, яка вела програму з першого дня, стало для мене дуже неприємною несподіванкою. До її роботи ніколи не було претензій, а рейтинг продукту говорить сам за себе. Ще більш неприємним виявилося, що на її місце приходить людина, яку колеги розмістили на дошці журналістської ганьби за маніпуляції і брехню під час трагічних подій на Майдані. Я вважаю, що це дискредитує програму. Брати в цьому участь я не можу. Тому що люблю і поважаю наших глядачів. Цей той болісний випадок, коли доводиться різати по живому і добровільно залишати справу, яку дуже любиш».

 

Як писала «Детектор медіа», 29 серпня ведуча ранкової програми «Ранок з "Інтером"» Ганна Гомонай у прямому ефірі попрощалася з глядачами.

 

Раніше «Дуся» писала, що для «посилення» команди «Ранку», «на допомогу» Анастасії Даугуле також додали Євгена Онопрієнка, Романа Кадєміна та Михайла Колесникова, які відзначилися маніпулятивними сюжетами про Майдан, і пішли з новин після повернення в новинний продакшн «Інтера» «Національні інформаційні системи» старої «команди Льовочкіна». Вони ведуть у програмі рубрики, роблять сюжети.

 

Нагадаємо, Ганна Гомонай працювала на каналі «Інтер» з 2007 року, спочатку вела «Подробности», потім інформаційну програму «Новини». Згодом протягом двох років поєднувала роботу в «Ранку з "Інтером"» та «Новинах». Узимку 2014 року залишила «Новини» за власним бажанням і залишилася ведучою «Ранку» та спецпроектів каналу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY