detector.media
28.08.2014 17:29
Колишній генпродюсер каналу ТЕТ Ірина Костюк стала продюсером в компанії Film.ua
Колишній генпродюсер каналу ТЕТ Ірина Костюк стала продюсером в компанії Film.ua

З 1 вересня співзасновник медіа консалтингової компанії «Media Resources Management» (Украина), екс-генеральнийпродюсер  телеканала ТЕТ Ірина Костюк почне працювати в кінокомпанії Film.ua на посаді продюсера. Про це повідомляється на сайті продакшн-компанії.

 

Ірина Костюк буде керувати продюсуванням, розвитком і адаптацією оригінальних проектів та форматів, розрахованих переважено на молодіжну аудиторію.

 

«Моє головне завдання -залучити до аудиторії  Film.ua нове покоління глядачів. Уявлення  про інтертеймент у молоді вельми змінилися.Традиційні форми аудіовізуального контенту поступаються місцем інноваційним, розрахованим на мультиекранність і різні способи передачі інформації. Тому ми не збираємося обмежуватися телевізійним продуктом. В планах у нас не тільки телесеріали і телешоу, а й контент для нових медіа,  а також комерційне українське прокатне кіно», - зазначає пані Костюк.

 

Як зазначається в повідомленні на сайті Film.ua, підтвердженням потенціалу українського медіа ринку стане перший проект Ірини Костюк UAFormats - централізований каталог українських форматів, як нових, так і тих, що стали «класикою вітчизняного ТБ», в якому вона поєднала більшість учасників форматно-телевізійного ринку України. 

 

Нагадаємо, 20 лютого, після понад трирічної співпраці, телегрупа «1+1 медіа» та генеральний продюсер телеканалу ТЕТ Ірина Костюк припинили трудові відносини за взаємною згодою. Причини пані Костюк не коментувала.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY