detector.media
28.08.2014 16:56
Артем Біденко очолив управління з питань реклами КМДА
Артем Біденко очолив управління з питань реклами КМДА

Політолог Артем Біденко, який довгий час очолював Асоціацію з питань зовнішньої реклами, став заступником директора департаменту суспільних комунікацій-начальником управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації (КМДА). Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Телекритиці» особисто.

 

Нагадаємо, Артем Біденко працював в аналітичних установах експертом з внутрішньої політики та партійних комунікацій - в Інституті політики, Лабораторії законодавчих ініціатив, Міжнародному інституті порівняльного аналізу.



З 2003 року він очолював Асоціацію зовнішньої реклами України, з 2005 року до 2014 року був власником декількох компаній, в тому числі рекламних агенцій повного циклу. З 2007 до 2014 року очолював консалтингову групу SA Political Communications. Працював на каналі «Інтер» та в газеті «Аргументы и факты».

 

Артем Біденко - член Міжнародної асоціації нейромаркетингу для науки та бізнесу (NMSBA), Громадської ради при парламентському Комітеті з питань інформації та свободи слова.  Організатор декількох соціальних акцій: «Кохаймося!», «Мама, чому я помер?», «Не бійся мріяти!», а також низки рекламних кампаній політичних та корпоративних клієнтів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY