detector.media
28.08.2014 13:34
Микола Томенко закликав МЗС допомогти прес-центру АТО з акредитацією іноземних журналістів
Микола Томенко закликав МЗС допомогти прес-центру АТО з акредитацією іноземних журналістів

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації, радник Президента України Микола Томенко за результатами своєї робочої зустрічі з колективом прес-центру Антитерористичної операції звернувся до міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з проханням допомогти з акредитацією іноземних журналістів. Про це йдеться на сайті політика.

 

У зв'язку з проведенням на сході України Антитерористичної операції виникла гостра необхідність посилити роботу з акредитації журналістів-іноземців при прес-центрі АТО, а його колективу бракує належних для цього можливостей. Тому, враховуючи великий досвід МЗС України в цій справі, зокрема наявність висококваліфікованих кадрів, зважаючи на наполегливе прохання керівництва і колективу прес-центру АТО, Микола Томенко запропонував міністру закордонних справ невідкладно розглянути можливість здійснення акредитації іноземних кореспондентів та представників іноземних ЗМІ в зоні АТО прес-службою МЗС.

 

Нагадаємо, СБУ оприлюднила Порядок акредитації представників ЗМІ для роботи в зоні АТО. Раніше керівник прес-служби СБУ Марина Остапенко в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомила, що розпочалася акредитація представників ЗМІ для роботи в зоні АТО.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY