detector.media
28.08.2014 10:22
Нацрада скоротить 25 працівників апарату і представництв у регіонах
Нацрада скоротить 25 працівників апарату і представництв у регіонах

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 28 серпня затвердила свої нову структуру і штатний розпис. Відповідно до цього рішення, кількість працівників центрального апарату і представництв Нацради в регіонах буде скорочено на 10%.

 

Як розповів заступник голови Нацради Григорій Шверк, загальна кількість співробітників Нацради зменшиться із 255 до 230. «Найбільшому скороченню піддалася структура представництв у регіонах, деякому скороченню - структура центрального апарату», - повідомив пан Шверк.

 

Зі слів пана Шверка, кількість працівників представництв Нацради в регіонах буде приведено у відповідність до кількості телерадіоорганізацій у цих регіонах. Відповідні пропозиції розробив член Нацради Владислав Севрюков.

 

Зміни в структурі та штаті Нацради відбудуться згідно із законом про державний бюджет на 2014 рік, яким були передбачені скорочення працівників центральних органів влади.

 

Усі зміни будуть введені в дію із 17 листопада 2014 року. «Всі співробітники будуть попереджені після прийняття рішення», - повідомив пан Шверк.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY