detector.media
27.08.2014 18:50
Discovery Networks CEEMEA і Eurosport об'єднали підрозділи дистрибуції
Discovery Networks CEEMEA і Eurosport об'єднали підрозділи дистрибуції

Компанія Discovery Networks у Центральній та Східній Європі, на Близькому Сході та в Африці (CEEMEA), що є підрозділом Discovery Communications, об'єднала підрозділ дистрибуції з компанією Eurosport International. Про це йдеться в повідомленні Discovery Networks CEEMEA.

 

Рішення про об'єднання підрозділів дистрибуції було прийнято після завершення у травні угоди з купівлі компанією Discovery Communications контрольного пакета акцій компанії Eurosport International.

 

Нова об'єднана команда дистрибуції займеться розповсюдженням у регіоні СЕЕМЕА портфоліо з 22 каналів, до якого тепер входять п'ять каналів Eurosport.

 

Новий підрозділ дистрибуції очолить Оксана Янушковська, віце-президент із комерційної стратегії Discovery Networks CEEMEA.

 

Бенжамін Дешайє, який у Eurosport відповідав за дистрибуцію на ринках Центральної та Східної Європи приєднується до команди Discovery Networks CEEMEA на посаді заступника директора з комерційної стратегії. Він працюватиме під керівництвом пані Янушковської та продовжить координувати взаємодію з агентствами, що займаються дистрибуцією каналів сімейства Eurosport на низці ринків регіону.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY