detector.media
27.08.2014 18:39
«Шоуманія» повертається в ефір Нового каналу – її виробляє команда «Неймовірної правди про зірок»
«Шоуманія» повертається в ефір Нового каналу – її виробляє команда «Неймовірної правди про зірок»

8 вересня в ефір Нового каналу повертається оновлена програма про зірок «Шоуманія». Про це повідомляє сайт каналу.

 

У «Шоуманії» буде нова студія, вдосконалений формат і збільшений хронометраж. Відтепер проект на замовлення Нового каналу створює команда знаменитого проекту «Неймовірна правда про зірок» каналу СТБ.

 

«"Шоуманія" - не лише щоденний дайджест новин шоу-бізнесу. Це і ексклюзивні інтерв'ю зірок, репортажі зі знімальних майданчиків кліпів, серіалів та фільмів. А також провокації, експерименти, розіграші, рубрики про моду, автомобілі, стосунки... Плануємо також запрошувати до студії гостей», - розповідає керівник проекту Марина Комаха-Пчолкіна.

 

«Шоуманія» виходитиме по буднях. Хронометраж - 65 хвилин.

 

Хто вестиме оновлену «Шоуманію» поки що невідомо - тривають тракти ведучих.

 

Нагадаємо, наприкінці липня під час чат-конференції на «Детектор медіа» генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов повідомив, що в осінньому сезоні на Новому каналі виходитиме програма, яка «слідуватиме найкращим традиціям проекту "Шоуманія", але не повторюватиме його».

 

У серпні стало відомо про те, що проект «Неймовірна правда про зірок» припиняє вихід на каналі СТБ і переїжджає на Новий канал, де йтиме з новими ведучими. Як пояснили на СТБ, програму зняли з ефіру у зв'язку зі змінами в сітці мовлення.

 

Нагадаємо, що «Шоуманія» виходила на Новому каналі з 2006 по 2012 роки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY