detector.media
26.08.2014 17:17
Директором News One став Авер’янов, членами редакційної ради – Огір, Кречетов і Татохін
Директором News One став Авер’янов, членами редакційної ради – Огір, Кречетов і Татохін

Директором телеканалу новин News One став Антон Авер'янов. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Новини 24 години» (канал News One) внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 серпня.

 

Раніше директором каналу був Андрій Дегтярьов.

 

Також у каналу змінився склад редакційної ради. До складу редради увійшли Антон Авер'янов, Дарина Огір, Максим Кречетов, Олександр Татохін.

 

Натомість з неї вибули Андрій Дегтярьов, Пітер Дікінсон, Володимир Орлов і Володимир Кацман.

 

Нагадаємо, у січні 2014 року колишній власник News One український бізнесмен Вадим Рабинович продав канал народному депутату України (Партія регіонів) Євгену Мураєву.

 

У травні «Детектор медіа» стало відомо, що екс-директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна» новин Ігор Золотаревський та колишній заступник директора департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» з виробництва Дарина Огір очолили News One. Пан Золотаревський не зміг ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

 

Новий член редакційної ради каналу News One Максим Кречетов у минулому також працював в інформаційному мовленні «України». Інший член редакційної ради Олександр Татохін працює на каналі редактором новин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY