detector.media
22.08.2014 17:35
У День Незалежності 5 канал проведе телемарафон «Україна: Виборюючи незалежність»
У День Незалежності 5 канал проведе телемарафон «Україна: Виборюючи незалежність»

У неділю, 24 серпня, 5 канал розпочне телемарафон «Україна: Виборюючи незалежність».  Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Вестимуть марафон Яна Конотоп, Артем Овдієнко, Руслан Поліщук, Віталій Гайдукевич, Роман Чайка та Тетяна Даниленко.

 

З 7.00 в ефір виходитимуть тематичні та історичні сюжети, підготовлені журналістами 5-го каналу, а також прямі включення з різних точок країни, завдяки яким глядачі матимуть змогу спостерігати за святкуванням Дня Незалежності на заході, сході, центрі, півночі та півдні України.

 

Протягом дня канал транслюватиме урочистості з нагоди свята за участі Президента Україна Петра Порошенка.

 

Починаючи з 16.00, у вечірніх студіях ведучі разом з представниками різних гілок влади, представниками церков та українцями, які нині допомагають переселенцям зі сходу, українським військовослужбовцям та їхнім родинам, обговорюватимуть  теми незалежності України та агресії проти України.

 

Ексклюзивно до свята 5 канал підготував серію інтерв'ю з відомими українцями. У вечірньому праймі в ефірі 24 та 25 серпня: Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет; Блаженніший Святослав (Шевчук), митрополит Київський, предстоятель УГКЦ; Валентин Наливайченко - голова Служби безпеки України; Олександр Турчинов - голова Верховної Ради України; Леонід Кравчук - перший Президент України; Валерій Гелетей - міністр оборони України; Павло Клімкін - міністр закордонних справ України.

 

Частиною телевізійного марафону стане прем'єра циклу документальних фільмів Христини Бондаренко «Україна: вижити у вогні».  Фільм перший «Після звільнення» вийде о 22.15.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY