detector.media
22.08.2014 15:46
У День Незалежності «Еспресо TV» покаже ювілейний концерт «Піккардійської терції»
У День Незалежності «Еспресо TV» покаже ювілейний концерт «Піккардійської терції»

На телеканалі «ЕспресоTV» у День Незалежності України 24 серпня відбудеться прем'єра гала-концерту гурту «Піккардійська терція» з нагоди 20-річчя музичної формації. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Концерт вийде в ефір о 20.00.

 

У святковому концерті гурту «Піккардійська терція» також взяли участь Тарас Чубай, Руслана Лижичко, Марія Бурмака, «Танок на Майдані Конго», Лілія Ваврин, Павло Табаков, Павло Гудімов, які виконали найкращі пісні секстету різних часів. Режисер-постановник концерту - Михайло Крупієвський.

 

Нагадаємо,  зранку 24 серпня в ефірі «ЕспресоTV» відбуватиметься трансляція військового параду до Дня Незалежності на Хрещатику з власними включеннями кореспондентів каналу з центральних вулиць столиці. Ведучими інформаційного телеекспресу дня стануть Наталя Лятуринська, Євген Сердюк, Єгор Чечеринда, Артем Шевченко, Микола Вересень та Василь Зима.

 

У денному ефірі «Еспресо TV» планує показати короткі репортажі й включення з різних міст України та світу, де українці відзначатимуть свято Незалежності. Особливу увагу планується приділити включенням зі звільнених українських територій у Луганській і Донецькій областях.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY