detector.media
21.08.2014 19:06
Під час боїв в Іловайську поранено фотографа Олександра Глядєлова і блогера Дмитра Резніченка
Під час боїв в Іловайську поранено фотографа Олександра Глядєлова і блогера Дмитра Резніченка

21 серпня під час бойових дій в місті Іловайську (Донецька область) було поранено фотографа-фрілансера Олександра Глядєлова та громадського активіста і блогера, бійця добровольчого батальйону «Донбас» Дмитра Резніченка. Про це повідомляє Lb.ua.

 

Дмитро Резніченко отримав вогнепальне поранення в руку, Олександра Глядєлова ранило в ногу. За попередньою інформацією відомо, що їх у складі сімох інших поранених осіб вивезли з міста та госпіталізували.

 

«Їду в несподівану відпустку на головну базу. Улюблений кітель безнадійно зіпсовано. Відчуваю тихе підле полегшення, що легко відбувся і вже прямую у безпечне місце, і відчуваю пекучий сором за цю радість. Побратими залишилися», - написав Дмитро Резніченко у своєму профілі в Facebook.

 

Він також висловив сподівання, що підкріплення у складі частин української армії і батальйону «Дніпро-1», яким вдалося прорвати оточення сепаратистів, нададуть бійцям «Донбасу» та 93-ої бригади Збройних сил України необхідну допомогу. Вчора до міста також намагалися прорватися бійці батальйону «Азов».

 

Нагадаємо, у травні важке поранення в голову в зоні АТО отримав активіст Майдану, редактор видання «Вісті Каменя» Богдан Пташник із міста Каменя-Каширського (Волинська обл.).Наразі він проходить лікування і реабілітацію.

 

8 липня, в Луганській області репортер телеканалу «Інтер» Роман Бочкала та оператор «Інтера» Василь Меновщиков разом з українськими військовими потрапили під мінометний обстріл терористів. Журналіст отримав травми внаслідок падіння з висоти, оператор не постраждав.

 

10 липня журналіст  ТСН каналу «1+1» Олександр Загородний із своїми колегами потрапив під обстріл в зоні АТО поблизу міста Сіверська (Донецька область).

 

27 липня під час обстрілу в зоні АТО була важко поранена кореспондент каналу «Еспресо TV» Б'янка Залевська. Згодом журналістку відправили літаком на лікування до Варшави.

 

7 серпня під час прямого включення з населеного пункту під Донецьком в ефірі «Еспресо TV» під обстріл потрапив журналіст каналу Єгор Воробйов.

 

«Детектор медіа»

Фото - Дмитра Резніченка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY